Akkujen kennotus

Akkujen uudelleenkennotukset

Korjaamme/uudelleenkennotamme vanhat porakone- ja työkoneakkusi ym. sekä valmistamme NiCd, NiMH ja Li-Ion -akkukennoista erilaisia kennopaketteja mallin tai piirustusten mukaan.

Uudelleenkennottamalla akkusi saat edullisemmin ja monesti myös laadukkaammin uusittua vanhan akkusi. Kennotus tapahtuu suurimmaksi osaksi pistehitsaamalla vanhojen kuluneiden kennojen tilalle uudet kennot.

Voit vaikuttaa kennotustyön hintaan valitsemalla itse haluamasi kapasiteettisen ja laatuisen kennon. Kaikki käyttämämme kennot ja paristot ovat kapasiteettitestattuja ja laadukkaita.

Helppoa ja vaivatonta: Kätevintä on tuoda akku meille paikan päälle, niin katsomme yhdessä millä kennolla akku tehdään. Tuotteet voit toimittaa meille myös postilla tai matkahuollolla yhteystietojen ja sovitun kennotyypin tietojen kanssa, niin postitamme työn sinulle takaisin ilmoittamaasi osoitteeseen.

Hoidamme kuljetukset kennotuksille sekä tuotteille niin yksityisille kuin yrityksille!
Toimitusajat kennotettavilla tuotteilla 1-2vko, erikoisissa tapauskohtaisesti. Uusilla tuotteilla 1-10pv tai tapauskohtaisesti.

Puhelimella tavoitat meidät numerosta (03) 733 0994, autamme mielellämme. Muussa tapauksessa ota yhtettä sähköpostitse info@akku-assa.fi tai yhteydenottolomakkeella.

Kennotamme mm.
– Porakone- ja työkaluakut
– Radiopuhelin ja WHF -akut
– NiCd ja NiMH kamera- ja puhelinakut
– Mittalaiteakut
– Sukellusvalaisinakut
– Radio-ohjattavien ja Soft-airaseiden akut
– Sähköpolkupyörien akut
– Sairaala- ja pelastusviranomaisten ym. akut

Asiakkaitamme, kennottamiamme sekä uusia tuotteitamme ovat mm.

Sairaalat: Datex ohmeda, Brown, paristot ja kennot, varavoima- ja käyttövoima-akut(uudet)…
Virastot ja laitokset: WHF -puhelinakut, UPS ja varovirtalähdeakut, varavoima- ja käyttövoima-akut(uudet), akkukäyttöisten koneiden akut, lämpökamera-akut, paristot ja kennot(uudet)…
Rakennusteollisuus ja teollisuus: WHF -puhelinakut, Akkukäyttöisten koneiden akut, työkoneakut, vannekoneakut, ajovoima-akut(uudet), varavoima- ja käyttövoima-akut(uudet), nostinakut (HIAB jne.), paristot ja kennot(uudet)…
Kotitaloudet: Rikkaimurien akut, työkoneakut, pienkoneakut, NiMH ja NiCD -puhelinakut, uudet kannettavien akut, partakoneiden ja hiustenleikkuukoneiden akut, paristot(uudet)…
Energialaitokset, puolustusvoimat, palolaitokset jne.

Hävitämme vanhan akut asianmukaisesti kennotuksen yhteydessä.

Kauttamme saat myös edullisesti kestäviä teollisuuslaatuisia paristoja! Katso enemmän: www.akkumaailma.fi